UA-135558174-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Donderdag 6 en vrijdag 7 juni

 

We zijn zo tegen 7 uur vertrokken uit Dalfsen en gaan naar Bleskensgraaf.

   

We hebben daar overnacht op een camperplaats bij een boerderij.

De boerderij ziet er erg nieuw uit  en in de stal met 120 koeien gaat alles automatich.

                           

Onderweg hier naartoe hebben we wat problemen met de camper gekregen.

Het schakelen ging niet meer goed.

Op de camperplaats aangekomen de oorzaak gezocht en gevonden.

Het probleem zit hem in een kogel verbinding die is losgeraakt.

We besluiten om de volgende dag de wegenwacht te bellen.

Toen de wegenwachter de volgende dag kwam kon deze niet meer doen dan een

nood reparatie met tayribs en ijzerdraad.

Ik heb daarna naar mijn werk gebeld om aan het onderdeel te komen.

Aangezien onze camper uit 1992 komt bleek het onderdeel niet meer leverbaar.

Na een bezoek aan onze (schoon)vader in Ridderkerk zijn we naar Doetinchem gereden.

Ik heb daar de verbinding hersteld.

Het was inmiddels 5 uur toen we zuidwaarts reden.
   
         camperplaats geertruidenberg

Nu staan we op een camperplaats in Geertruidenberg bij de jachthaven.n 51.70346 e4.86306

Morgen gaan we naar Frankrijk

 

 

 

Zaterdag 8 juni

 

Na een nacht lekker slapen,vanmorgen na ontbijt niet al te vroeg vertrokken richting Frankrijk.

En daar zijn we nu ,op een mooie rustige camperplaats. De reis ging voorspoedig en het landschap is mooi,ook het weer is mooi zonnig.
Het dorpje waar we bij staan stelt niet veel voor na een korte wandeling hebben we rest van de dag gevuld,met lekker lezen in de zon.
Morgen gaan we weer verder ,maar we zijn niet van plan om lang te rijden.

 

Zondag 9 juni

 

Vanmorgen bij het wakker worden geen zon,we hebben ook vanmorgen weer lekker rustig aan gedaan,en na een uitgebreid ontbijt de camper weer gestart,en onze route weer vervolgd.
Het landschap is mooi met velden vol bloeiend koolzaad,en slapende Franse dorpjes.
We zijn gestopt om koffie te drinken,en besloten om niet een camperplaats te zoeken in Rouan,maar omdat het nog vroeg was door te rijden,via Brionne. De camperplaats tegen viel omdat er vlak naast een circus was, toen naar Broglie, ook dit zag er niet erg aantrekkelijk uit.
Het was een parkeerplaats aan de spoorlijn. 
In het plaatsje Fersnay sur Sarttre,zittten we nu in Sille le Guilaume op een een camping midden in het bos, met een meertje

We kwamen laat aan want hebben flink moeten zoeken omdat de coördinaten in de  tom tom niet goed waren,dus bij aankomst eerst eten,en wat drinken en na het eten nog gewandeld rond het meer en daarna een lekker bakkie thee en de plannen voor morgen maken, we gaan elke keer wat zuidelijker en gaan richting Bordeaux.

 

 

 

 

Maandag 10 juni

 

Vanmorgen lekker gedouched en daarna ontbeten,en toen maar weer op pad .
We gaan richting Poitiers, de reis gaat voorspoedig.
We hebben onderweg nog boodschappen gedaan op z,n Nederlands en wel bij de Lidl,en zo kunnen we alles inslaan wat we nodig hebben.

Al snel zijn we al een eind op geschoten,en nu zitten we iets ten zuiden van Poitiers,op een campingplaats bijna in het dorp.
  
Maar daar merk je niets van het is rustig en erg groen
 Vanmiddag nog een mooie wandelijg gemaakt,en hebben nog een otter (of bever) gezien .
Zo beleven we altijd wel iets ,morgen gaan we richting Bordeaux en hopen weer op een voorspoedige reis,met wat meer  zon de ,temperaturen zijn goed alleen de zon laat het afweten ,maar de vakantie begint pas dus wie weet.

 

Dinsdag 11 juni

 

Bij het wakker worden vanmorgen regende het,achteraf viel het mee,dus naar de winkel voor vers brood,lekker ontbeten en weer op pad .
We rijden richting Bordeux,en onder weg wordt het weer steeds beter en de temperatuur hoger.
Het is een mooie route en we zien erg veel druiven.Onderweg nog gestopt voor een lekker bakkie koffie,en ook zijn we nog gestopt bij een Mac Donalds en hebben onze verslagen naar de kinderen gestuurd,en een Mc flurrie gegeten.


 

De camerplaats is bij een wijnboer,en het is er prachtig,we kunnen de druiven zien groeien en de wijn proeven. De rest van de middag lekker genoten in onze stoeltjes van de omgeving en de wijn.


Nu vanavond nog even een stukkie gelopen en lekker ontspannen.

  

 

 

Woensdag 12 juni

Vanmorgen bij het wakker worden scheen de zon en de temperatuur al aardig hoog. Lekker vers brood gehaald bij de boulangier en hebben buiten ontbeten.
Na dit alles de camper weer opgestart.
We gaan naar de Atlantische oceaan.
De eerste camperplaats in Soustons zag er mooi uit dus hier wilden we wel staan.
Alleen een probleem, de slagbomen wilde niet open en na wat discussie in het Frans bleek die defect te zijn.
Een Fransman die al op de camperplaats stond heeft gebeld en na een Franse 5 minuten kwam er een politieagent om de slagboom te repareren,het lukte alleen niet.
We kregen te horen dat er s,avonds pas iemand kwam om het ding te repareren dus hebben we de camper voor het hek geparkeerd en zijn naar het strand gegaan.
We hebben een lekker kleurtje opgedaan en aan het einde van de middag weer terug naar de camper.
De slagboom was nog steeds niet gemaakt.
 
We hebben besloten om naar een andere camperplaats te gaan  en staan nu in het plaatsje Moliets et Maa en staan dicht bij het strand ,een plaats onder de bomen waar we s,avonds nog lang buiten hebben gezeten.

  

Donderdag 13 juli

 

De plannen vanmorgen acuut veranderd,we wilde eigenlijk nog een dag blijven maar toen we wakker werden regende het erg hard dus dan maar richting Spanje.
De route is erg druk, we rijden via Biarritz –Donastia en  San Sebastian eerst naar een camperplaats in Legutiano .We weten nietg zeker of we hier mogen staan vanwege bord met veboden te kamperen,achteraf bleek dat camping gedrag niet is toegestaan maar overnachten met een camper wel.Op naar een tweede optie in Nanclares de Laosea die was bij een camperdealer maar was erg ongezellig maar ook alleen maar op te komen tijdens openingstijden,dus geen keus.  We staan nu op een grote stadsparkeerplaats ook niet erg gezellig maar ja het is even niet anders,morgen gaan we richting Portugal.

 

 

Vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni

 

 

Na ontbijt weer gaan rijden. Onderweg kunnen genieten van het landschap.
We zijn nog gestopt voor een picknick en toen we daar zaten op een parkeerplaats zagen we heel veel gieren(dit wisten we zeker nadat we het opgezocht hadden in ons vogelboek) het bleken vale gieren te zijn het was erg mooi om te zien ,het gebeurd ook niet elke dag tenslotte.
 
We zijn terecht gekomen op een camping,in de plaats Salamanca een mooie camping met veel groen,voor de rest van de dag hebben we lekker geluierd en weer contact gehad met thuis ,want we hebben hier internet ook wel weer eens fijn.
Het blijft lang warm dus s,avonds nog lekker buiten zitten.

Zondag 16 juni,Maandag 17 juni en dinsdag 18 juni

 

Zaterdag ,na ontbijt de fietsen gepakt en naar de stad Salamanca gefietst.
Een tocht vooral langs de rivier en het meeste vlak,met wel wat obstakels,(goed te doen met onze terreinfietsen haha) de stad viel tegen maar we hebben hem  wel helemaal gezien ondertussen zijn de temperaturen aardig opgelopen en terug bij de camping zijn we toe aan een koud biertje en is er nog gezwommen ,s,avonds zijn we uit eten geweest in het restaurant bij de camping.
Uit eten is hier in Spanje een hele belevenis ,op een gegeven moment liep het hele terras vol met families met heel veel kinderen ,en die gaan allemaal tegelijk praten en eten bestellen complete chaos,maar wel leuk om het allemaal aan te zien en het eten en voorveel al de heeele grote glazen bier maken een hoop goed.

 

Zondag

 Een dag van luieren en genieten, het is erg warm en er vallen hier (het lijkt op watten ) van de bomen iedereen loopt te niezen en er is altijd wat te zien en kan je genieten vanuit je luie stoel,

 

Maandag

 Vanmorgen bij het wakker worden regende het,we gaan vandaag weer verder en na ontbijt gaan we weer op pad,we maken een mooie route dwars door de hoogvlaktes van Portugal,er groeien hier veel kurkbomen.
Het landschap is aan de ene kant geel van droogte en aan de andere kant groen  met veel broedende ooievaars.
We zij uitgekomen in de stad Pont de Sor,een camperplaats op een parkeerplaats maar wel rustig ,we hebben lekker uitgerust en de andere morgen


Dinsdag 

gaan we weer op pad richting de Portugese kust en daar hebben we een prachtig plekje in Porto Covo met uitkijk over de zee,en de regen die vanmorgen viel is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor zon en een blauwe lucht.
We hebben lekker in de stoel zitten geniete van de zon en het prachtige uitzicht,ook hebben we een wandeling gemaakt naar het dorpje hier vlakbij,echt een kustplaatsje met veel restaurantjes en souvenierswinkeltjes,De kust is hier onstuimig en de golven slaan met kracht op de rotsen al met al een prachtige plek  

     

Woendag 19 juni,Donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni

 

We zitten weer (of nog ) in Porto Covo ,we wilden eigenllijk een kleinstukje verder naar een adere camperplaats maar die leek te zijn verdwenen.
Na nog een andere poging  gedaan te hebben wat ook niets was zijn we terug gegaan naar Porto Covo.
We zijn nog even naar het dorp geweest,en lekker naar het strand,nou lekker ,,,,er stond een harde wind,en we moesten achter onze parasol blijven want anders was het best fris

 

Donderdagochtend zijn we dan echt weer verder gegaan ,we zijn terecht gekomen in de stad Figueira da Voz op een grote camperplaats aan zee .
Hier zijn we dus ook weer naar het strand geweest je hebt hier mooie brede stranden met strandwachters op elk strand,ook vandaag stond er weer een harde wind,dus we zijn niet zolang op het strand geweest,en eenmaal in de camper ons opgewarmd met een drankje.
Portugal is een bijzonder land,alles is er veel en groot maar nergens is het echt druk,ook niet op de snelwegen waar je tol voor moet betalen,waar ruime parkeerplaatsen zijn allemaal met restaurant,(we hebben een poosje gepauzeerd  op zo,n parkeerplaats en er kwamen drie auto,s .
Je moet altijd met een pasje betalen ,en toch is er iemand bij het tankstation,die is aan het schoonmaken,en aan het wachten tot er iemand komt. Op de camperplaats waar we nu staan  is ook een kermis opgezet en daar hebben we s,avonds van mee kunnen genieten,wat een herrie.
De muziek was erg hard ,dus we zijn gaan slapen toen de muziek er mee ophield.

     

Vrijdag

 vanmorgen weer verder getrokken richting Porto,En we staan op een camping 

 Da Madalena in Praia da Madalena,een camping in het bos en dichtbij zee.Morgen
hebben we plannen om naar Porto te gaan met de bus die hier vlakbij stopt.We wilden eerst met de fiets maar het is 12 kilometer fietsen en dat met deze sterke wind ,dus wordt het de bus,vanmiddag een stuk langs het strand gelopen ,en bij de camper lekker even in de zon gezeten,ook hebben we uitgebreid gedouched me een erge warme douche,een franse dame kwam naar mij toe en vond het water zo warm dat ze er niet onder ging,als je hem een poosje liet lopen dan werd het water wat kouder ,en knap je er toch wel weer van op.
Na het eten 
koelde het flink af en zitten we dan ook in de camper met een lekker borreltje.

 

Zaterdag 22 juni,zondag 23 juni en maandag 24 juni

      

Zaterdagmorgen na ontbijt,gaan we op weg naar de bus hij stopt vlakbij de camping en  kwam al snel.Nou dat is een belevenis op zich. Die busschauffeur scheurt erg hard  door de smalle straatjes;en bij sommige bochten is het echt millimeter werk maar we zijn heelhuids in Porto aangekomen.
Het is een oude stad ,en vandaag was er ook een braderie met kraampjes waar heel veel hetzelfde werd verkocht,vooral kleedjes en hoedjes. Wij hebben met een treintje een rondrit  gemaakt,en zijn bij een wijnkelder geweest,waar we een rondleiding hebben gehad en ook nog port hebben geproefd.
Porto heeft een stuk of 5 bruggen en op een heel hoge hebben we gelopen met een mooi uitzicht op de rode daken van de oude huisjes, die je vanaf de straat niet kan zien, zo kan je ook goed zien,hoe de mensen leven .Vaak in oude vervallenhuisjes. We hebben op een terras nog een orgineel gerecht gegeten het bestaat uit wit brood met een plakje vlees een plakje ham een hot dog en een plak kaas met patat,met natuurlijk een lekker biertje,en toen weer terug met de bus naar de camping,het was een gezellige dag en we hebben veel gezien,

         

 

      

Zondag was een rustdag en hebben we op de camping genoten van de zon,s,avonds kwamen we er achter dat er een feest was ,het heeft te maken met sardientjes en groen brood  en het feest duurt de hele nacht en inderdaad het was een herrie niet te geloven met veel muziek en bijna de hele nacht vuurwerk,dus een beetje onrustig geslapen
De volgende morgen

maandag 24 juni zijn we op weg gegaan naar de bedevaartsplaats SantDiago de Compostello.
We hebben niet gelopen zoals veel andere maar hebben de camper buiten de stad geparkeerd,een betaalde parkeerplaats met bewaking dus dat geeft een veilig gevoel .

   

 
  

Het oude centrum is gemakkelijk te vinden en je hoeft niet lang te lopen om de oude kathedraal te vinden, een prachtig gebouw,die gratis te bezoeken is als je wilt kan je een digitale gids mee krijgen,(tegen vergoeding van €3,50)en je paspoort wat wel een beetje eng is maar ze zijn erg zorgvuldig .
Als je in zo,n kathedraal bent is het fijn als je begrijpt wat je ziet,er is veel pracht en praal We zij door de heilig deur geweest maar voelen ons daardoor niet anders,we konden van bovenaf Jacobus omarmen(dit ging ons wat te ver),Het verhaal gaat dat evangelist Jacobus hier begraven ligt en daarom komen duizenden bezoekers en wandelaars van over de hele wereld hier naartoe,het was een mooie ervaring en een mooie dag.
Op de weg terug nog een ijsje gegeten en op  naar een camperplaats. We wilden er een dicht bij  een supermarkt,want er moesten nog boodschappen worden gedaan,alleen de supermarkt was dicht,waarom weet niemand ,dus op weg naar een andere camperplaats,ook dichtbij een supermarkt (ook dicht HAHAHA) dus een probleen geen eten dus inproviseren ,en dat is ook wel weer gelukt.

 

Dinsdag 25 juni


 

Vanmorgen eerst boodschappen doen,en daarna weer verder ,we zitten nu op een camperplaats ,bij het stadje Lugo,een oud stadje met een mooie kathedraal,en een stadsmuur die nog helemaal intact is.
En zo kan je  helemaal rondom het stadje lopen en kan je goed zien hoe de mensen hier leven ,in soms wel hele erge oude huizen.Ook zie je de smalle straatjes echt zo typisch Spaans>De kathedraal is mooi met glas in lood ramen en natuurlijk veel beelden Eenmaal terug bij de camper plannen om verder te gaan ,maar omdat in de streek waar we naar toe willen heel weinig camperplaatsen zijn en we dan verder moeten rijden dan we eigenlijk willen besluiten we hier te blijven,we genieten nog even lekker van de zon, morgen dan maar weer verder.

 

Woensdag 26 juni

 

Vandaag weer op pad ,we gaan vandaag richting bergen en rijden echt een prachtige route,de bergen zijn hoog en er valt overal water naar beneden,ook zien we dammen en bergmeren,echt een berg gebied dus.
Langs de weg is het geel van de brem, die bloeit hier overvloedig.


Het is warm maar er staat erg veel wind,omdat we niet over de tolwegen rijden kom je door heel veel kleine dorpjes waar maar een paar huizen staan,maar ook de weg gaat over bergpassen met mooie vergezichten,en zo komen we op onze bestemming het dorpje Pola de Somido waar een camperplaats is bij een camping .


Het ligt allemaal prachtig en het is ook erg goed verzorgd.
We zijn nog even de omgeving gaan verkennen,en hebben een stuk een aangelegd pad gelopen dat uitkwam bij een uitzichtpunt.
We kregen in het dorp gezelschap van een hond die het hele stuk met ons is mee gelopen,en hij blijkt dus bij de camping te horen.
Na de wandeling ging hij voor de camper liggen.


We kunnen gebruik maken van het sanitair van de camping,en hebben dus lekker gedouched ,dit komt erg goed uit want het warme water in de camper doet het niet goed,en zo is elke dag weer spannend.

 

 

Donderdag 27 juni

 

Vanmorgen onze route weer hervat, we gaan weer een mooie bergroute rijden.
We rijden over smalle weggetjes ,en door tunnels ,we zitten nu op een camperplaats midden in de bergen ,bij een restaurant waar ze lekkere koude biertjes tappen  en ons heel hartelijk ontvangen.

 
Het dorpje is heel klein zoals zoveel dorpjes hier in Spanje ,maar alles ziet er netjes uit het dorpje heet cosio.
De bergen gaan zo over in de zee en onderweg hebben we de zee ook gezien .
Morgen gaan we weer richting Frankrijk .

 

Vrijdag 28 juni

 

Vanmorgen bij het wakker worden schijnt de zon uitbundig ,we konden nergens brood kopen ,dus yoghurt met muesli gegeten ook lekker op z,n tijd.
En toen maar weer op weg,de route was weer erg mooi,en op een gegeven moment,gaan de bergen over in de oceaan,en rij je op de snelweg langs de kust van de Atlantische Oceaan.

  

 


We  zitten nu in het plaatsje Jean de Luz,net over de grens bij Spanje het is een camping direct aan zee ,en we hebben een mooi plekje,morgen gaan we naar het dorp Jean de Luz,we blijven hier 3 nachten.

 

Zaterdag 29 juni

 

Vanmorgen wat laat wakker maar na ontbijt en de koffie op weg naar Jean de Luz
We zijn gaan lopen want we zitten er dichtbij,Het is een gezellig stadje ,natuurlijk aan zee,met veel gezellige terrasjes en winkeltjes.
We zijn er gezellig doorheen geslenterd,en nadat vanmorgen het flink bewolkt was,werd het vanmiddag zonniger en dan is het gelijk ook weer warm,en daar hebben we natuurlijk ook weer van kunnen genieten.
Ook nog even wat gedronken,en toen weer terug gewandeld op een pad dat hoofdzakelijk langs de zee loopt,eenmaal terug op de camping lekker geluierd en de dorst gelest.

 

Zondag 30 juni

 

Vandaag een lekkere rustige dag,vanmorgen lekker rustig ontbeten en een wandeling gemaakt.
Het voetpad loopt gedeeltelijk door het dorp en gedeeltelijk  langs de kust en de duinen –ook zijn hier veel campings en hotels  en veel restaurants.
Vanmorgen bij het wakker worden was het bewolkt en vannacht heeft het een heel klein beetje geregend,toch zijn de temperaturen goed en al gauw staat onder het lopen het zweet op je rug. s,Middags komt de zon er weer door en is het gelijk weer heet,en zo kom je de zondag wel door .
Morgen gaan we hier weer weg,langzaam aan weer terug naar huis.

 

Maandag 1  juni

 

Bij een bewolkte lucht ,op weg gegaan. We moeten vandaag een flink stuk rijden en uiteindelijk zitten we s,middags op een mooie camperplaats,in de Dordogne


Het plaatsje heet 
St front la Riviere s,Middags werd het alsmaar warmer en zonniger zodat we na aankomst niets meer hebben gedaan dan lekker in de zon nog genieten van al het moois om ons heen.
s,Avonds blijft het lang warm,en ook s,nachts,toch zijn we op tijd wakker en vervolgen onze reis…….

 

Dinsdag 2 juni

 

We gaan vandaag weer verder omhoog via Bordeaux en de Kastelen van de Loire,naar een camperplaats in een gehuchtje dat Gurgy heet .
De plaats waar we staan is mooi we staan aan een kanaal,dus het uitzicht is weer prima.
Morgen onze laatste reisdag in Frankrijk want morgenavond hopen we in Luxemburg te zitten op een camperplaats waar we al eens eerder zijn geweest.We hopen weer op een voorspoedige reis

 

 

Woensdag 3 juni

 

Onze laatste overnachting  doen we in Luxemburg in het Plaatsje Heiderscheid,bij de Fuussekaul,waar we vorig jaar ook geweest zijn .
Het kost nu 15 euro per nacht zonder douche ,en dat is wel veel .


De volgende keer zoeken we wel wat anders op,morgen de laatste etappe en dan hopen we weer thuis te zijn .

et was een mooie vakantie we hebben mooi weer gehad,we hebben veel gezien en hebben op heel veel plekken overnacht,dat maakt het reizen met een camper ook zo leuk.

 

 

Route en weer

 

7 juni

Zonnig weer en tussen de 20 en 25 graden

Wel veel wind

 

8 juni

 

Zonnig weer tussen de 20 en 25 graden

 

Via Anwerpen en Lille en arras via de E 19,en E 17 tot arras.Daarna via de n 25 naar de camperplaats in conty N49,74333 E2.15583

Op de camperplaats is voldoende ruimte

 

Zondag 9 juni

 

Het weer is vandaag bewolkt en tussen de 15 en 18 graden

 

We staan op camping De La Foret in Sille-le-Guillaume  in de buurt van Le Mans N 48.20922 W 0.13470

We zijn hier naartoe gereden via D-wegen 929en 438

 

Op deze camping staan voornamelijk sta  caravans en huisjes .Er zijn ongeveer 15 vrije plaatsen

 

Maandag 10 juni

 

Het is vandaag bewolkt met af en toe zon 20 graden

 

We zijn vandaag naar Nieuil l’Espoir gereden . N 46.48505 E 0.45417

z.o van poitiers De route via o.a d 438,d338,d938Het is een mooie camperplaats in het dorp.Bij aankomst stond er 1 camper .Nu ongeveer 10 maar het is hier niet vol.

 

 

Dinsdag 11 juni

 De dag begon bewolkt met regen en is geëindigd met veel zon en 23 graden

 

We staan nu in St.Pey d Armens N 44.85138 W 0.10638

Bij een wijnboer tussen de druiven.We staan hier met 7 campers (40)

 

We hebben vandaag grotendeels de n10 gevolgd

 

Woensdag 12 juni

 

Zonnig en 25 graden

 

We staan nu in moliets en Maa N43.85109 W1.38240

We zijn gereden via de n10

 

Donderdag 13 juni

 

Vandaag bewolkt en van morgen regen en ongeveer 20 graden

 

We staan vandaag in spanje in Vitoria-Gasteinz 01001 N 42.86595 W 2.68430 c op een camperplaats dicht bij het centrum

Van de 11 plaatsen zijn er nu 7 bezet.

 

Vrijdag 14 juni

 

Zonnig en 29 graden

 

We zijn nu in Salamanca op camping  don quijote 2217 n.40.97492 w 5.60306

Via de a 62

 

Zaterdag 15 juni

 

Zonnig en 30 graden

Vandaag geen verplaatsing

 

Zondag 16 juni

 

Zonnig en 30 graden

Vandaag geen verplaatsing

 

Maandag 17 juni

 

Bewolkt met af en toe regen 18 graden

Camper plaats in Ponte de Sor 10826 Portugal

Vanuit salamanca via de A 62 en A 23

 

 

Dinsdag 18 juni

 

s,morgens bewolkt met wat regen .s,middags zon en 21 graden

We staan nu in Porta Covo  19250 via IC 33 en IC 1

 

Woensdag 19 juni

Ook vandaag staan we in Porta Covo.

Vandaag de hele dag zon en 23 graden

 

Donderdag 20 juni

 

De hele dag zonnig en ongeveer 23 graden met veel wind

We staan op een camperplaats in Figueira da Foz 7226

Via A en A 13

 

Vrijdag 21 juni

 

Vandaag ook weer veel wind en 23 graden

We staan nu op camping Praia da Madalena   2263

 

Zaterdag 22 juni

 

 Nog steeds veel wind en ongeveer 24 graden

Geen verplaatsing

 

Zondag 23 juni

 

 Ook vandaag waait het weer stevig de temperatuur  is ongeveer 24 graden

Vandaag ook nog op de camping.

 

Maandag 24 juni

 

Vandaag nog steeds veel wind met een temperatuur van ongeveer 25 graden

We staan nu in Milladoiro Spanje) 5850 N 42.84500 W 8.58056.

In de buurt van Santiago de compostelo.

We zijn hier naar toe gereden via de A 3 en de AP 9

 

Dinsdag 25 juni

 

Temperatuur ongeveer 25 graden

 

We staan nu op een camper plaats in Lugo bij de sporthal 18677

N 43.00465  W 7.56213

Via weg nummers N 547 en N 540

 

 

Woensdag 26 juni

 

Vandaag zonnig en warm 25 graden Nu bewolkt in de bergen

We staan op camperplaats Pola de Somiedo 20023

Via weg nr LU 530,LU 701,AS 15,AS 227,

 

 

Donderdag 27 juni

 

Zonnig met af en toe een wolk en 23 graden

We staan nu in cosio  19661 op een camperplaats bij een restaurant.

We zijn de enigste camper met bergen om ons heen

 

Vrijdag 28 juni

 

Het zelfde weer als donderdag

We zijn weer in Frankrijk en wel in St.Jean de Luz en staan op camping La Ferme Erromardie (1424) met de zee op hoor afstand.

Het eerste stuk over een binnenweg de rest via de autostrada.Wel een mooie weg door berg achtig gebied

 

 

Zaterdag 29 juni

 

Vandaag geen verplaatsing

Het weer : in de morgen bewolkt Daarna volop zon en ongeveer 24 graden

 

 Z

ondag 30 juni 2013

 

Geen verplaatsing

Het weer Van morgen bewolkt In de middag is de zon er goed te voorschijn gekomen en is het ongeveer 25 graden geworden

 

 

Maandag 1 juni

 

Aan de kust was het bewolkt

s,middags in het binnenland 30 graden en zonnig

 

We staan hier op een mooie camperplaats in St.Front la rievire 14788

Er staan hier nog 2 andere campers

 

Dinsdag 2 juni

 

Van morgen was het bewolkt met af en toe zon .s,middags zon en 25 graden

We staan in Gurgy bij Auxerre 13638 een camper plaats aan een rivier .Er staan hier nu ongeveer 15 campers (bijna vol)

 

Woensdag 3 juni

 

Van morgen ook bewolkt en dat is het de hele dag gebleven.

We zijn vandaag naar Luxemburg gereden en staan op de camperplaats bij camping Fuussekaul in Heiderscheid 494.Ook vandaag hebben we de tolwegen vermeden.

 

Donderdag 4 juli

Dit is onze laatste vakantie dag en rijden we naar huis

 

 

 

 

 

 
Volg ons op Social Media