Spring naar inhoud

Reisverslagen van onze camperreizen

Wij zijn Annemieke en Luc Zielman en via deze site willen we wat meer vertellen over de reizen met onze camper. De redenen om een website te  maken is heel eenvoudig namelijk een naslagwerk voor ons zelf. We kunnen zo eenvoudig terug kijken waar we zijn geweest. Verder kunnen we misschien zo andere camperaars van dienst zijn om wat ideeën op te doen. Wij doen op deze manier ook ideeën op.

Inmiddels zijn we gepensioneerd en hebben wat meer tijd om wat langere reizen te maken.

In 2010 hebben wij onze eerste camper gekocht. Dit was een VW LT uit 1983.Hiermee zijn we in 2010 naar België geweest om het uit te proberen. 

In 2011 naar de Noordkaap en in 2012 een rondreis naar Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Luxemburg. Hierna hebben we de VW verkocht.

Onze volgende camper was een Peugeot J5 Burstner 575 alkoof(2013-2015)

Daarna hebben we een Ford Transit Fortego 5945 Dethleffs gekocht.

Vanaf mei 2021 hebben we een Carado T 132. Onze zoektocht naar een andere camper moest aan een aantal voorwaarden voldoen .o.a. niet langer dan 6 meter, een garage waar twee fietsen in kunnen en dan kom je al gauw uit op een camper met een dwarsbed boven de garage. Dit vinden wij geen probleem .Met lengte bedden wordt een camper weer een stuk langer met vaak een flinke oversteek en dit kan in sommige situaties vervelend uitpakken.

Eventueel kunt u contact opnemen via het contact formulier