Spring naar inhoud

2014 België en Duitsland

De zomervakantie van 2014. Ik heb alleen nog de foto,s .Die komen hier te staan .Voor zover ik het weet komt het reisverslag er ook bij.

Zaterdag 7 juni

We zijn onze vakantie begonnen in Alblasserdam. We stonden hier op de eerste camperplaats bij de haven . Hier was ongeveer plaats voor 10 campers.

De tweede camper is van ons , een peugeot al wat op leeftijd.

Onze (schoon)vader woont in Ridderkerk Met de waterbus varen we daar naartoe voor een bezoek.

De rivier de Noord
Met de waterbus

Zondag 8 juni

De volgende dag pakken we de fiets om de molens van Kinderdijk te bekijken.

Maandag 9 juni

Vandaag vertrekken we naar België.Ik weet niet meer welke plaats.We stonden op een kleine camperplaats bij een park. Het lijkt wel een beetje op de Boomgaart in Tongeren

We willen hier even ons afvalwater e.d. losen, Wanneer we van de loosplek wegrijden rookt onze camper heel erg .We leggen een compleet rookgordijn. Het lijkt ons niet goed en we besluiten om de Belgische wegenwacht te bellen. Na een uurtje komt er iemand. Het kunnen twee dingen zijn .Of de verstuivers of de brandstofpomp. We krijgen twee adressen van een peugeot garage. Voor de rest van de dag gaan we een stukje fietsen want de omgeving is wel mooi hier.

Dinsdag 10 juni.

We hebben besloten om naar de grootste garage te gaan .Aldaar aangekomen komt er een monteur kijken .Een reparatie gaat algauw een week duren en we besluiten om onze verzekeraar op te bellen. We zijn gelukkig goed verzekerd en omdat we nog in de buurt van Nederland zitten komt er iemand met een ander camper die we dan de rest van onze vakantie mogen gebruiken. In de tussentijd gaan we plaatsje bekijken.Daarna onze camper uitgpakken .We leggen alles maar voor de camper neer . Onze leencamper ziet er wel mooi uit en is ook wat jonger als de onze De tranporteur neemt onze camper mee en gaat naar de garage in Doetinchem waar ik werk.

We hebben alles uit de camper gehaald behalve het bestek, maarvdaar komen we later wel achter.

We rijden met de huur camper verder en op de eerste parkeerplaats stoppen we om alles nog even goed te bekijken en om wat te eten. Daar komen we er achter dat we geen bestek hebben. We komen uit op een camperplaats ergen in de ardennen.

Daarna rijden we naar noord Frankrijk.

Het lijkt erop dat daarna naar Duitsland zijn gereden.

We staan hier bij een in Kaysersberg

en bij een wijnboer.

Daarna rijden we weer naar Nederlan voor een trouwerij en een bezoek aan onze (schoon)vader die herstellende is van een operatie.

Badhoevedorp

We zetten onze vakantie voort en rijden weer naar Duitsland , naar de Eifel.

Daarna naar de Moezel.

.

.

Dit is wat ik mij nog kan herinneren van deze vakantie.Het is inmiddels al zeven jaar geleden dus het valt nog wel mee , vind ik.