Spring naar inhoud

Nederland en Duitsland 2020

Donderdag 21 mei

Vandaag onze eerste vakantiedag. Vanmorgen rond 10 uur vertrokken naar de Heure in de achterhoek. De tomtom ingesteld op snelwegen vermijden en we rijden in twee uur naar de camperplaats in de Heurne, de Haar.

Er zijn hier 12 camperplaatsen en alles is nu bezet.het is vandaag behoorlijk warm met ongeveer 28 graden .Vanmiddag nog een rondje gefietst en vanavond de bbq aangestoken .

Het is nu kwart voor tien en begint buiten een beetje frisser te worden en nu zitten we binnen.

Vandaag 100 kilometer gereden.

Vrijdag 22 mei 2020

Vandaag op dezelfde camperplaats gebleven.Het vandaag niet echt zonnig maar met een temperatuur van 25 graden niet erg koud te noemen.Vanmiddag hebben we weer  een stukje gefietst.Naar Dinxperloo een een stukje door Duitsland.

En nu zitten we binnen.Ik zit dus dit verslag te schrijven en straks kijken of ik wat op de site kan zetten.Ik wil ook nog wat met mijn foto,s doen.Annemieke zit wat te tekenen met aquarel

Zaterdag 23 mei 2020

Vanmorgen vertrokken van camperplaats de Haar  in de Heurne. We hebben eerst onze grijze water geloosd en vers water getankt. We gaan op weg naar Lottum in Limburg. De route voort vandaag door Duitsland .Dat scheelt ongeveer 50 kilometer. Ook vandaag vermijden we weer de autowegen en zijn daardoor een kleine twee uur onderweg.

We hebben ons vanmiddag vermaakt met in de zon zitten, wat drinken, foto,s maken en een stukje wandelen.Ik heb nog wat foto,s kunnen maken van de sint jacobs vlinder.Dit is een nacht vlinder die overdag vlieg , een van de weinige nacht vlinders die dit doet.

Het weer vandaag overwegend zonnig met een paar hele kleine buitjes met een temperatuur van rond de 20 graden.

Gereden kilometers : 76

Pagina's: 1 2 3 4 5