Spring naar inhoud

2004, Noorwegen

Zondag 15 augustus 2004

Algehele rustdag,lekkere leesdag en niets moet dag. Afgelopen nacht werden we wakker van een geluid wat we niet thuis konden brengen, Luc ging eens kijken en daar stonden 2 paarden valk voor ons tentje peertjes te eten die van de boom afgevallen waren. Onze nederlandse buurman stond ook buiten , in nachthemd nogwel. Morgen gaan we kristiansand om dicht bij de veerboot te zijn waar we woendag mee naar Denemarken varen.

Maandag 16 augustus 2004

Vanmorgen de boel opgepakt en richting Kristiansand. En daar zitten we nu, een camping dicht bij de boot(woensdag moeten we om 5 uur op)De camping is anders dan we gewend zijn en ook veel groter, het Noorwegen gevoel verdwijnt gelijk, helaas. We zien geen bergen, geen gletsjers en geen fjorden.We zien wel de zee en dat is ook leuk. Morgen naar kristiansand, daar even rondkijken waar we overmorgen op de boot moeten.

Dinsdag 17 augustus 2004

Vanmorgen vroeg wakker geworden van de regen die neerplensde, voor het eerst in deze vakantie. Eerst lijkt het wel lekker, maar dan moet je plassen, en je wilt wat eten en een lekker bakkie thee, dus paraplu,s gepakt en plassen, daarna onze tarp opgezet zodat we met ze,n allen kunnen eten, ja ja, hier op de camping is geen brood, dus het brood van gisteren opgesneden, voor allemaal is er nog 1 sneetje, de lucifers zijn nat dus geen thee, nou een goed begin dus.

We zijn naar kristiansand geweest. De stad bekeken en een cd gekocht bij de free Record shop en een cheese burger gegeten bij mc Donalds, nog even bij de ferry,s gezeten, intussen is het droog geworden, nog even wat boodschappen gedaan en terug naar de camping. Hier brood klaargemaakt voor morgen en de boel laten drogen, gelukkig kunnen we aan het einde van de dag de grote tent droog opruimen. Vannacht slapen we in ons kleine  tentje en morgenvroeg  op de boot naar Denemarken

Pagina's: 1 2 3 4